030-6360654 info@vakadi.nl

Experts in het team

Vakadi, zekerheid!

Enthousiast, inhoudelijk en vastberaden.
Het team van Vakadi streept dit allemaal af.
We stellen ons graag aan u voor…

Jef van Noort

Jef studeerde aan de Universiteit Tilburg en heeft daar zijn Master Accountancy behaald. Hij houdt zich bij Vakadi bezig met het opstellen van jaarrekeningen, begrotingen, tussentijdse cijfers enzovoorts. Daarnaast mag Jef zich ook Fiscaal Adviseur noemen en is hij inmiddels toegetreden als vennoot.

In zijn vrije tijd houdt hij van voetbal, skiën en gezelligheid met vrienden en familie.

Lyda Schmidt

Lyda is als receptioniste en secretarieel medewerker vaak het eerste aanspreekpunt en gezicht van ons kantoor. Met veel plezier staat Lyda de klant te woord en helpt zij graag de klant op weg.

Gerard van Meeuwen

Gerard heeft zich na het behalen van zijn Accountancy diploma ook gespecialiseerd in de fiscaliteit en mag zich Fiscaal Adviseur noemen. Als vennoot voert hij veel klantgesprekken en geeft hij pro-actief advies op fiscaal en financieel gebied.

Buiten het werk is hij als penningmeester betrokken bij de lokale voetbalvereniging en houdt hij van hardlopen, skiën en leuke dingen doen met het gezin.

Corina Boers

Corina verzorgt de personeels- en salarisadministratie.

U kunt bij haar terecht met uw vragen op salaris- en personeelsgebied, uitkeringen ziekteverzuim, aanvraag zwangerschapsuitkering en vragen over loonheffing of pensioenaangifte. Corina houdt van afspraak=afspraak en wil de zaken helder hebben, zodat u als klant ook tijdig weet wat er speelt en waar u actie vereist is!

Ronald Klein

Ronald is als directeur van Vakadi in veel gevallen uw gesprekspartner. Hij staat voor degelijkheid en staat altijd open voor nieuwe ideeën en meedenken. Belangrijk is dat hij u zo goed en effectief mogelijk kan helpen en daarom benadert hij u graag op een open en transparante manier. Probleemoplossend denken is een eigenschap die Ronald zich eigen heeft gemaakt, problemen zijn er immers om opgelost te worden.

Op fiscaal gebied helpt hij u graag verder. Op het gebied van financiële planning en verzekeringen kan hij u ook adviseren en begeleiden. 

Frenny Doeser

Frenny verzorgt de personeels- en salarisadministratie voor u. Na haar opleiding PDL heeft ze een stevige basis en wil graag haar specialisme inzetten zodat u als klant volledig tevreden bent. Daarnaast wil Frenny graag begrijpen wat er achter een bepaalde vraag zit. Ook kunt u bij haar terecht met vragen over arbeidsovereenkomsten en CAO.

Jan van Noort

Jan van Noort verzorgt indicatieve overzichten, controleert administraties en stelt jaarrekeningen op. Met name supermarkten, waarbij de structuur complex kan worden genoemd, is zijn specialisme. Jan zorgt ook voor de voortgang van administraties, indien u om een bepaalde reden voorrang nodig heeft, kunt u met hem overleggen.

Binnen Vakadi is hij als eerste verantwoordelijk voor de kwaliteit van de u toegezonden rapportages.

Geert Grootendorst

Geert is een serieuze en harde werker die een gezellige werksfeer belangrijk vindt. Humor is een eigenschap die Geert niet vreemd is.

Hij verwerkt uw administratie tot een overzichtelijke jaarrekening. Zo is voor u in een oogopslag duidelijk waar u staat met uw bedrijf. De administratie, overzichten en jaarrekeningen kennen geen geheimen voor Geert.

Geert verzorgt tevens uw aangifte omzetbelasting. Vragen over de aangifte omzetbelasting kunt u dus gerust aan hem overlaten.

U kunt Geert ook treffen bij het bespreken van uw jaarrekening.

Sija Terlouw

Sija verwerkt de administratie van u als cliënt. Vervolgens wordt er gecontroleerd en tussentijdse overzichten en jaarrekeningen opgesteld, zodat u kunt zien waar u staat met uw onderneming.

Vragen op het gebied van administratie, overzichten en jaarrekening kunt u gerust aan Sija stellen. Zij heeft een nuchtere instelling en rust niet totdat een verschil is verklaard. 

Ook zorgt zij voor de ondernemers die wekelijks hun facturen aanleveren voor de verwerking en betaalbestanden.

Vakadi is lid van de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen, zie www.noab.nl). Deze organisatie heeft hoge kwaliteitsnormen waar kantoren aan dienen te voldoen. Klik op het logo voor meer informatie.