Over ons

Vakadi, het administratiekantoor!

Administratie- en accountantskantoren zijn er volop. Maar kantoren die zich voor de volle 100% gespecialiseerd hebben in zelfstandige ondernemingen in de food- en drogisterijsector, zijn er niet zoveel. Zeker niet als het gaat om onafhankelijkheid en objectiviteit. Vakadi biedt zelfstandige ondernemers uitgebreide mogelijkheden op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening. Een zorg minder! Vanzelfsprekend bedienen we ook diverse andere ondernemers, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Vakadi, zekerheid!

Vakadi speelt professioneel in op uw werkwijze. Samen met u wordt bepaald van welke diensten u wel of niet gebruik maakt. Vakadi heeft een aantal slimme automatiseringspakketten voor grootboek- en loonadministraties, zonder ingewikkelde procedures. Bij Vakadi zijn de communicatielijnen kort. Bovendien werkt Vakadi met een heldere calculatiemethode: u weet vooraf voor welke vaste kosten Vakadi uw administratie voert. Kortom duidelijkheid.

Vakadi, Brede ondersteuning!

De dienstverlening van Vakadi gaat verder dan uw administratie. Vakadi houdt de ontwikkelingen in de branche nauwgezet in de gaten. Drie tot vier maal per jaar ontvangen alle klanten de Vakadi Nieuwsbrief, boordevol wetenswaardigheden op fiscaal en administratief terrein. Daarnaast kunt u rekenen op workshops en mailings, waarin wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen in uw branche of binnen het fiscale terrein.

Vakadi is lid van de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundingen www.noab.nl)

Vakadi, Een compleet dienstenpakket!

Omdat Vakadi via Vakadi Assurantiën ook tal van ondernemersverzekeringen kan verzorgen, heeft u één loket waarbij alles snel, efficiënt en adequaat geregeld kan worden. U kunt dus volop met ondernemen bezig zijn! Ook hebben wij een goed netwerk zodat andere vakgebieden (notarissen, advocaten, bedrijfseconomische adviseurs) binnen handbereik zijn!

Meer informatie over de dienstverlening en tarieven van Vakadi is op aanvraag verkrijgbaar. Een oriënterend gesprek is uiteraard kostenloos en geheel vrijblijvend.

Ons kantoor is gevestigd in Houten.

Bezoekadres: Molenland 9a, 3994 TA Houten (zie ook onder 'contact')

Ons team